voila

En només tres passos oferim solucions que ens permeten estalviar temps de preparació i de cocció, a més de controlar els costos sense minves i garantir sempre la millor qualitat.

1.

Regenerar

En la restauració moderna el temps és or. Oferim plats de regeneració ràpida, que ens permeten ser molt eficaços i emprar millor els nostres recursos.

2.

Emplatar

Les nostres propostes estan dissenyades perquè cada xef pugui aportar el seu toc personal de manera que un mateix producte pugui conduir a/donar lloc a resultats infinits.

3.

Servir

A través de la nostra oferta de productes, servim plats únics de forma senzilla i ràpida, i aconseguim un resultat espectacular.

MÉS DE 150 PLATS A LA VOSTRA DISPOSICIÓ!

Àmplia oferta de productes. Snacks, bunyols i croquetes, sopes i cremes, canelons i pasta, carpaccios i tàrtars, hamburgueses, carns, peixos i mariscos, bases per fer arrossos…

 

VEURE PRODUCTES

Inspira’t amb els nostres vídeos i descobreix pas a pas com vam presentar les nostres millors receptes.

Voleu conèixer les nostres propostes?
Oferim tallers i showcookings en diferents llocs del territori.

    Casa Westfalia S.A. com a responsable del tractament tractarà les teves dades amb la finalitat de donar resposta a la teva consulta o petició. Pots accedir, rectificar i suprimir les teves dades, així com exercir altres drets consultant la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.